We zullen wel zien waar we terechtkomen

‘We zullen wel zien waar we terechtkomen’ gaat over Alexine Tinne, ’s lands meest fabelachtige ontdekkingsreiziger. De eerste westerse vrouw die de Sahara overstak. Die reis ging niet zonder slag of stoot. Geheimen duiken op en waar ze het, het minst verwacht, wordt ze het meest geconfronteerd met haar verleden. Je verleden kies je immers niet, wat je daarmee doet wel. De zoektocht naar je eigen identiteit, is er één die nu net zo relevant is als tweehonderd jaar geleden.

Alexine heeft een doel: zij zal de witte gebieden op de kaart gaan ontdekken. In Egypte komt ze erachter waar het geld waardoor ze die reizen kan maken, vandaan komt. En wat doe je dan? Keer je om, of word je verblind door het doel dat je voor ogen hebt? Het verhaal van Alexine Tinne is een verhaal van iedereen. Ben jij verantwoordelijk voor daden waar je niet achter staat? Kun je jezelf wel loskoppelen van je verleden?

Een muzikale voorstelling met een verhaal dat de geschiedenisboeken niet gehaald heeft, maar gemaakt is voor de planken. ‘We zullen wel zien waar we terechtkomen’ wordt gemaakt en gespeeld door Sophie Laurence, onder creatieve begeleiding van Judith Vissers. Op het podium zal Judith Oosterwijk de liedjes vertolken.

‘We zullen wel zien waar we terechtkomen’ wordt verwacht in voorjaar in 2021 en zal tussen de 20 en 30 minuten gaan duren. Nu al enthousiast? Neem contact met me op over de mogelijkheden.