De Mus

Naast opinie maak ik ook (theater)programma’s. Dit doe ik op dit moment voor de Mus Amsterdam. In het kleinste theater van Nederland, hebben we elke woensdagavond in het theaterseizoen een prachtige variété-avond.

Mijn voornaamste taak is de programmering en de kwaliteitscheck die hierbij komt kijken. Ik tracht mijn programma’s zo divers mogelijk te maken, in elke zin van het woord!

Wil je een keer komen kijken? Gezellig! Klik hieronder voor het programma van de eerstvolgende editie en reserveer vast een kaartje, want het theater zit altijd vol. Wil je dat ik een programma voor jou maak? Heel graag! Neem contact met me op.

de-mus.nl/amsterdam

Voordragen

Naast theateravonden programmeren, ben ik ook te boeken als artiest. Ik kom graag mijn gedichten, verhalen en/of columns voordragen! Voor een impressie van mijn verhalen/gedichten kun je me mailen.

De afgelopen twee jaar heb ik op heel veel mooie plekken mogen staan, waaronder Woorden Worden Zinnen in Paard, Den Haag, Notes of a Dirty Old Man in Bar Bukowski en bij Spoken World in Rotterdam.